دیوث من اینو میگفتم زنده م نمیذاشت (sm120)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث من اینو میگفتم زنده م نمیذاشت (sm120)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث شما که به یورو و دلار میخرین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سعی کردم خودمو قانع کنم ولی لامصب یه ذره هم نور خورشید نیس عینکه هم گرده تو این هوا بزنی یعنی ۱۰۰ در ۱۰۰ کوری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا بادم نی
برا یه دیوثی یه چی خریدم اومدم خونه به ریال حساب کردم یه هفته ست خوابم نمیبره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه بدی نیستا یه روز امتحان کن ببین واکنش بقیه چیه؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی من از جیب که پول ندادم (sm120)نقل قول:
یه کلیپ دیدم یارو خودشو زد بود به کوری میرفت مردم رو میمالید (sm2)نقل قول:
یه صحنه خودشو اومد بزنه زمین اویزون ممه دختره شده بود (sm2)
در ازای چی؟؟(sm120)نقل قول:
کلی گفتم (sm120)نقل قول:
اول از پس پرده برون ای ببینیم چند چندیم بعد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرمایید؟