تنها عددی که برتره از 85
.
.
.
.
.
عدد 69
.
اهل دلاش میفهمن
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها عددی که برتره از 85
.
.
.
.
.
عدد 69
.
اهل دلاش میفهمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يني چيزي هم مونده كه نخواي بگي (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
باو این جکا رو میگی یا نکنه موقع گفتگو باهات چیز اشتباهی گفتم خودم یادم نیست؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مور جک ها مسئولیت مطالب بر عهده نگارنده میباشد، و به عنوان کپی کننده هیچ گونه مسئولیتی در مورد محتواشون قبول نمیکنم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جيگرتو كار خوبي ميكني ادامه بده (sm19)(sm134)
حالا يه سوال چطور ميتونم سايز يه عكس رو براي آواتارم كوچيك كنم؟(sm54)
ممنون خودم درستش كردم(sm59)
در هر صورت اگه چیزی گفتم شرمنده (sm10) تا دقایقی دیگر دو تا جمله ی فاخر مینویسم بعد میرم! (sm120) البته احتمالا دوباره بعد از ظهر با یه سری جک غیر فاخر برمیگردم! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای سایز عکسو تغییر بدی؟! اگه فوتوشاپ داری برو از قسمت "Image" تو "Image Size":
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم با پینت ویندوزم میشه.
اگه فوتوشاپ نصب نداری یا عکس خاصی نیست بده تغییر سایز بدم (sm10)
حداکثر اندازه هم 175*255 ـه.
موفق باشی (sm120)نقل قول:
نقل قول:
فدات با پينت درستش كردم در ضمن شوخي كردم باهات پوريا جونم (sm134)
(sm19) مطمئن باش اگه رفته بودم پیش صابر حتــــــــــما یه سر میومدیم لاهیجان (sm127) فعلا به تعویق افتاده (sm172)نقل قول:
ادبیات کلفتت تو فلان بدخواهات (sm2)
بشمـــــــــــــــار... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشاللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه خواهم شرحه شرحه از فراق (sm2)
(sm19)(sm10)نقل قول: