ما وسایلمونو خراب میکردیم از جدیدش که خبری نبود هیچ علاوه بر 3واحد تربیت بدنی که پاس میکردیم به جرم ناسپاسی هم تو انباری حبس میشدیم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما وسایلمونو خراب میکردیم از جدیدش که خبری نبود هیچ علاوه بر 3واحد تربیت بدنی که پاس میکردیم به جرم ناسپاسی هم تو انباری حبس میشدیم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیرم خودش ترکید بعدازظهر (sm98)
تازه میخواستم یه کارایی بکنم که خرابش کرد (sm74)
سالاد اندونزی بود برات درست میکنم میخوری میبینی(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشششششششش (sm70)
والا.(sm25)(sm120)نقل قول:
نقل قول:
بی انصاف من لپ تاپو از سال اول دانشگاه داشتم (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریایِ میلاد نما هوسِ کتک کردی احیانا؟ (sm25)
پس چرا لپتاپ ما هیچوقت خودش نمیترکه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون این چیزا به معده من نمیسازه (sm25)
پخش شد... (sm50)نقل قول:
منم از سال دوم دانشگاه دارمش... ینی باس منتظر باشم سال آینده یه روز بعد از ظهر خودش بترکه؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اول بخور بعد بگو نمیسازه (sm25)