غذا رو که پول باباش برامون میخره(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عادت دارم(sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
غذا رو که پول باباش برامون میخره(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عادت دارم(sm100)
من خاک این فوتبال رو خوردم اونوقت با من میخوای بحث فوتبالی کنی (sm14) اون زمان که من کیهان ورزشی رو هر شنبه میخریدم تو کجا بودی گلم ؟(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها باباهه هزینه غذارو میده فقط دوستمون یه نموره چینی ژاپنیه با سوسک و کرم و مورچه حال میکنه واسه غذا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو گوزو(sm100)اینجا کلا یه داود سبقش از من بیشتره(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با ردوندو هم بازی بودم(sm100)
من مشکلی ندارم اتفاقا منم تا دو سال پیش تو اتاقم انواع عنکبوت و قورباغه نگه داری میکردم ولی از بس مسخرم کردن بیخیالشون شدم (sm14)نقل قول:
این شرایطو داشته باشه زهر مارم باشه می خوریم(sm100)نقل قول:
هر کی سنش بیشتر بود بنا بر این نمیشه بیاد با من بحث کنه (sm14)نقل قول:
من زندگیم با فوتبال عجین شده (sm14)
زر نزن زر نزن(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه پ خوبه ...ولی داداش باید ایندفه بخوری قورباغه و... اینارو نگهداری درکار نی(sm14)نقل قول:
عه پ خوبه میگم زهرمارم به خوردت بده(sm14)نقل قول:
جاش نیست وگرنه یه جمله کلفت میگفتم بت (sm14)نقل قول: