جدا از سیستم عامل کیفیت ساخت لومیا رُ که هیچی نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب از همه نظر پرفکته (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جدا از سیستم عامل کیفیت ساخت لومیا رُ که هیچی نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب از همه نظر پرفکته (sm120)
(sm120)نقل قول:
پیدام شده؟ (sm120) همیشه هستم (sm120)
دوش (sm120)
والا همه میگفتن نخر یکی دو تا مغازه نبود(sm70) ولی قبول دارم از نظر روانی و هنگ نداشتن ویندوزفون بهترین سیستم عامله چون لومیا 520 رو تست کردمنقل قول:
هستی ؟(sm2)شوخی نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین پستت تا قبل دربی تو تاپیک رئال مادرید بر میگشت به بازی سوسیداد نیم فصل اول (sm120)
پیشاپیش عافیت باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نتیجه میگیریم هیچکدوم حالیشون نبوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن باو (sm2)(sm2)نقل قول:
راستی اینستاگرام فالوییدمت (sm120)
چقدر هوادار پیدا کردم میخوام رکورد کریس و مسی رو بزنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: