نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنم که قبلا شنیده ام ولی هرچه به ذهن پیر و خسته ام قشار میارم ره به جایی نمیبرم.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنم که قبلا شنیده ام ولی هرچه به ذهن پیر و خسته ام قشار میارم ره به جایی نمیبرم.
مخلصم میثم جان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم یکی یدونه
شهره
کلاغ دم سیاه
زنده شدن خاطرات بچگی (sm172)
یه کاست داشتیم اینم توش بود.
با تو جمعه یِ دل گیر چه دل بازه مگه نه (sm50)
آلبومی که بابک گذاشت لینکشو دارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی برایِ آرشیوِ امینم ، عالی یِ ! (sm118)
به نظرت رسول آلبومِ بابک داخلِ کشور منتشر شده یا خارج از کشور !؟
من فکر می کنم داخلی باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی همین تاپیک لینکش رو گذاشت بود .
بابک همه ی پستاشو پاک کرده (sm74)
دلم گرفت از تمام ... تو خونه نشسته ام(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]