من برم جامو مستحکم کنم، یه دفه نیان تی وی رو خاموش کنن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم جامو مستحکم کنم، یه دفه نیان تی وی رو خاموش کنن (sm120)
از این به بعد سعی می کنم بیشتر تاییدت کنم روحیه ت حفظ بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف بیشترین تفاهم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
چرا دم در وایساده؟ (sm29)
تایید نکنی مجبور میشم قهوه ایت کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف امشب موصطوفویی نیس (sm50)
هر چه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رفتن منم برم (sm27)
از وقتی نیمار ترکیده روحیه نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز اخبار را نخوندم --- دارم تو سایت های خبری می گردم --- (sm111)نقل قول: