اگه شد بذار واسه دانلود.اخه اینی که داریم همون حجم پائینی هستش.ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه شد بذار واسه دانلود.اخه اینی که داریم همون حجم پائینی هستش.ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران جان حالا مگه من چیزی گفتم که ناراحت شدی؟نقل قول:
من فقط گفتم اگر کسی داره کمک کنه تاپیک کامل تر بشه ، همین
والا تو یوتیوب هم خیلی گشتم ولی (کامل ، با کیفیت ، اورجینال) نبود
من همه مدل تیزر آلبوم طلوع رو دارم ولی الان بحث کیفیت هستش عزیزم
ممنون از لطفت (sm176)(sm174)
سلام.آره،احتمال میدادم که این جوابو بگیرم... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درضمن اگه زحمتی نیست قسمتای دیگه ی کنسرت مشترک معین وقمیشی رو بزارین(sm10)
کسی میدونه چرا دیگه همکاری نکردن؟؟آهنگ طفلکی چی شد پس؟؟!!
سلام
ادامه کنسرت معین
اهنگ سفر Full HD
33 mg
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم بدشانس تر از من نه در این تاپیک،در کل سایت اصلا نیست.
بابا من هر چه سوال و درخواست می نویسم ،واقعا کسی نمی بینه یا ژاپنی نوشته ام یا اهمیت داده نمیشه که جوابی دستم نمیاد.نزدیک به 4 تا درخواست داشتم که ،انگار هیچ.....................................خست� � نباشید(sm74)
دوست عزیزم درخواستهای شما تو لیست نوشته شدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط روزگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و در آینده قرار داده میشه ، شرمنده اگر دیده یا خونده نشدن ... (sm127)
این ویدئو بیقرار مگه چندتا ورژن داره؟
اگه اشتباه نکنم 2 ورژنش رو دارم ، دیگه چند تا دیگه داره خدا میدونه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط روزگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره.من اینو که گذاشته بودی ندیده بودم.یکی دیگه رو داشته بودم که سه تا رقاص همونجایی که ویدئو این چه عشقیست ضبط شده،گرفته بودن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر یه خواهش همیشگی.شما که فعلا ویدئوهای استاد رو میذاری و در اینده نزدیک با کیفیت تر جایگزینش می خواهی کن،همین هایی که الان میذاری هم تگ کلتکس رو حذف نکن.اخه ویدئو پایینش خراب میشه.ممنون از لطفتون(sm174)
ممنووووووووننقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کیفیتی (sm127)