انقدر عشوه میریزی لوندی میکنی میزنه بالا خب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انقدر عشوه میریزی لوندی میکنی میزنه بالا خب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تابستون با هم بری جنوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم میرم کاشون ... سر ابوالفضل خراب شم
نه دیگه اجازه بده بازدید این تاپیک بخاطر مطالب آموزنده ـش باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافور به سرِ ناجور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ عشق من عبدالمالکی خیلی خوبه (sm81)
گمشو بابلی مهمان نانواز (sm3) کاشونم شد جنوب؟ مردی پاشو درست حسابی بیا اهواز (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن من از وختی نقل و قول چند گانه رو یاد گرفتم دیگه موهام نمی ریزه....کمردردم خوب شده(sm70)
دود کردن کافورم تاثیر داره؟ (sm50)نقل قول:
باووو این مسخره بازیا چیه ؛ بریزین تو همون تاپیک خودمون ، اگه بازم احسان چیزی گفت اصن خودم یه تاپیک جدا میزنم ؛ آآآآ ماشالله جمع کنین بریم مکان خودمون
پاشو بیا عمونقل قول:
خب برای ما کاشون جنوب حساب میشه
تو بیا کاشون ... بعد با هم میریم اهواز