یه فلافل گرفتم تو سالادش حلزون پیدا کردم به صاحب ساندویچی نشون دادم ازم پول غذای چینی گرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
یه فلافل گرفتم تو سالادش حلزون پیدا کردم به صاحب ساندویچی نشون دادم ازم پول غذای چینی گرفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلکا چیه اخه؟ (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز خیلی دلم گرفته بود ! داد زدم خدایاااااا به کدامین گنااااااه ؟؟؟
یه دفعه ندا آمد :
هیچی دیگه با هم رفتیم کافی شاپ ((:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)