جاي اخري foxcatcher نبود مكه؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امادم هر وقت استاد اكبر رخصت بدن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جاي اخري foxcatcher نبود مكه؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امادم هر وقت استاد اكبر رخصت بدن (sm120)
ديگو سيمئونه اتلتيكو رُ متحول كرده پس كيروش مربي خوبيه (sm120)نقل قول:
خدايي اينو با كجاشون نتيجه كرفتن؟؟ (sm2)
شبگرد هم اومده کیفیت مناسبش(sm120)foxcatcher فردا میبینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب دانلود ميشه (sm120)نقل قول:
کلا خدا رُ شکر جلسه ی خوبی در جریانه موافق و مخالف با هم بحث کردن رفتن الان استاد اومده پاسخگو باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من بگم من از عملکردش راضی نیستم ولی موافق موندنشم ...گزینه ی مدنظر من نداره چرا (sm120)
از بازیگر نقش اولش خیلی بدم میاد(sm120)نقل قول:
هفتهای میرود از عمر و به ده روز کشید
کز گلستان صفا بوی وفایی ندمید
آن که برگشت و جفا کرد به هیچم بفروخت
به همه عالمش از من نتوانند خرید
هر چه زان تلخ تر اندر همه عالم نبود
کو بگو از لب شیرین و لطیفت که چشید
گر من از خار بترسم نبرم دامن گل
کام در کام نهنگست بباید طلبید
مرو ای دوست که ما بی تو نخواهیم نشست
مبر ای یار که ما از تو نخواهیم برید
از تو با مصلحت خویش نمیپردازم
که محالست که در خود نگرد هر که تو دید
آفرین کردن و دشنام شنیدن سهلست
چه از آن به که بود با تو مرا گفت و شنید
جهد بسیار بکردم که نگویم غم دل
عاقبت جان به دهان آمد و طاقت برسید
آخر ای مطرب از این پرده عشاق بگرد
چند گویی که مرا پرده به چنگ تو درید
تشنگانت به لب ای چشمه حیوان مردند
چند چون ماهی بر خشک توانند طپید
سخن سعدی بشنو که تو خود زیبایی
خاصه آن وقت که در گوش کنی مروارید
(sm27)
یادم رفت 90 رو ببینم (sm120)چی بود داستان کیروش رو اوردن ؟(sm120)نقل قول:
منصوریان اومد موافقتشُ اعلام کرد دکتر بیژن هم مخالف بود که چیز خاصی نداشت الان هم استاد در حال تعریف از شعور 87% ملتی که بهش رای دادن هستش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم موافق موندنشم نه به دلايلي كه ميگن به دليل اين كه به قهرمان تبديل نشه (sm120) الان جوي شده هيجكس تخم نميكنه بياد پس بايد بمونه تا اوضاع تغيير كنه (sm120)نقل قول:
ميگم به ولله اگر قصد كيروش پنجاه درصد اينايي بوده باشه كه اينا دراوردن(sm2)