نیمار گل می زد --- (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نیمار گل می زد --- (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارسلو هم به هوای نیمار میرفت جلو... شورله پشت سرشون بشکن میزد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل بعد همون یک هشتم یا یک شانزدهم چمپیونزلیگ حذفن تمرکزشونو میزارن رو لیگ دهن دوتا تیمو جر میدن مثه امسال(sm120) سر خریت خودمون تو برنابئو باختیم(sm25) اونم بعد از 14 سال(sm25)نقل قول:
زمان و لحن سخنش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هر جور دوس داری برداشت کن ولی عموم این برداشتی که من داشتمو کردن (sm10)
اراکونس میاد یورو 2008 رائول رو میزاره کنار ..دلیلش چیه ؟چون میخواد به ویا بازی بده ....همون ویا 2 سال بعد مهمترین نقش رو تو قهرمانی ایفا میکنهنقل قول:
راموس و کاسیاس و الونسو و ژاوی و اینستا ربطی به پپ ندارن ربطشون اینه که باشگاهاشون و خودشون خیلی زحمت کشیدن که بازیکن بشن و شدن (sm120)اسپانیا 2008 هم قهرمان شد ربطش به پپ چی بود ؟ با اینکه ژاوی سر ستون تیم بود ....
از دایو زدنش مطمئنم... اگه موفق میشد با دایو پنالتی بگیره شاید گل هم میتونست بزنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارسلو تو رئال که دفاع ها خوبن پشت سرش اتوبانه وای به حال برزیل که بازیکن نداره(sm120)
ببینیم کدوم تیم امشب مثل آلمان یه شبه طرفداراش به توان 10 می رسن ---
هر کی را امروز می دیدم --- می گفت من از اول طرفدار آلمان بودم ---
بچگی هام یه شورت سیاه و یه پیرهن سفید از آلمان دارم --- (sm108)
کان:اوزیل شورله و خدیرا زیر نظر مورینیو پیشرفت زیادی داشتننقل قول:
تو برداشتت از این جمله چیه؟(sm55)
نگو که یاد حرفت می افتم که وقتی کمرش شکست گفتی تمارضه --- (sm14)نقل قول: