مجسمه ش کجا قرار داره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه بازیای کدوم تیم هر هفته میره ورشگاه ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مجسمه ش کجا قرار داره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه بازیای کدوم تیم هر هفته میره ورشگاه ؟(sm120)
به قول دوستان همشهری "وانس ا گانر الویس ا گانر "فکر کنم همچین چیزی میگن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال ارسنال همه چیزُ بهش داد الا توپ طلا رفت بارسا که بگیره ولی بهش نداد (sm120)
البته به طعنه عرض شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و الا هانری هر چه داره از ارسنال و لیگ برتر داره (sm120)
wiplash 2.5نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه 2 و پایین تر(sm120)
نصف foxcather هم 1 ماه پیش دیدم یادم نی چی بود(sm120)
فیلم باید احساسات رُ برانگیخته کنه و اگر خیلی قوی باشه بتونه به سلیقه تو جهت بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین شنیدم کلاسای استاد می ری (sm120)
بردمن 2.5نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر گمشده 2
اون سه تا 1.5
بوی هود 0.5
(sm120)
با قسمت اول حرفات مخالفم.. قسمت دوم حرفاتو تا 50% قبول دارم.. چون نصف اینایی که گفتی خودشون به زور تو 3 تا قرار میگرفتن(sm2)الکس و دلپیرو 2 شخص هستن؟(sm120)نکنه منظورت اون برزیلیه کچله الکس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با بدبختی دیدم صداش مشکل داشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
foxcatcher همون 2 اینا ولی سکانس برتر رو از این فیلم انتخاب می کنم (sm120)
1. قبلا میگفتن مسی هیچی نیست و ژاویستا هستن که مسی رو مسی کردن.
2. الان یه مدته میگن هافبک بارسا هیچی نیست و مسی همه کارست.
بالاخره مسی هیچکاره بوده؟ هیچکاره هست؟ همه کاره ست؟ با خودتون چند چندین؟
(sm120)(sm120)