آبشو کشیدن چلو شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم در خدمتت (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
آبشو کشیدن چلو شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم در خدمتت (sm127)
تیاگو مسی جای پدر را گرفت(sm120)
پس از جشن قهرمانی بارسلونا که با حضور خانواده بازيکنان در نوکمپ برگزار شد، حالا تصاويري از حضور تياگو پسر ليونل مسی منتشر شده که جاي پدر را گرفته است! اين تصاوير در شبکههای اجتماعي با استقبال مواجه شده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahab_21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اونشب یهو دیدم خطی بر اسم نازنینت کشیدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهرمان نشیم بهتره من ایوانو بدون مو نمیتونم تصور کنم (sm2)
ایوان راکیتیچ به هواداران بارسلونا وعده داده است که اگر در این بازی پیروز زمین را ترک کنند
و قهرمان اروپا شوند سر خود را بتراشد. پیش از این جوردی آلبا هم این وعده را داده است .
به جا اینا اون نیمار اولاخ این وعده رو بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که موهاش بیچاره (sm59)نقل قول:
سرشونو بتراشن که چی بشه؟ یعنی همه بفهمن اینا قهرمان شدن، خب که چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کارایی می کنن!
حالا شاید یه دلیل خاص دیگه ای داشته باشن. حالا اگه می گفت قهرمان نشیم باز یه چیزی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahab_21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من بی تقصیرم (sm120)
یه حرکتی خواستن بزنن دیگه ... (sm120)
حالا البا خوبه راکیتیج بی مو :| (sm120)
راکیتیچ ؛ هم تیمی هام بهم گفتن که اگر قهرمان اروپا بشیم موهاتو میتراشیم..بعد که برای همسرم تعریف کردم او گفت در این صورت اول خودتو میکشم بعد کسی که این کارو انجام داده. (sm120)