شبکه یک. (sm2) ملت از اونجا بوی گلایو عرقشون میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
شبکه یک. (sm2) ملت از اونجا بوی گلایو عرقشون میاد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کجا رسوندی (sm120) من کم کم دارم مریض میشم اصن یه وضعیم فشار رومه (sm2)
آواتار من کجاش شبیه الی ه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا غلط كردي زنگ زدي (sm2)
Goodfellas 1990 (sm27)
هیچ جا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلد نیستی باو . من پروژه طراحی وب داشتمنزاشتم استاد چیزی بگه
تا گفت خوب باز کن شروع کردم اینقدر فک زدم که بنده خدا یک کلمه هم نپرسید (sm2)
نباید بزاری زر بزنه(sm120)
اواتارت قبلنا کوچولو موچولو بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کشیدی پایین(sm120)
چرا شبیه هم میزارید (sm54)
نه باو قبلنا اینو میذاشت ، مهدی هم که الان اواتارش اینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]