(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند دقیقه دیگه عوض میکنم که اشتباه نشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند دقیقه دیگه عوض میکنم که اشتباه نشه.
باو شوخی کردم سخت نگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث برسون دیگه (sm120)نقل قول:
باشه دیوث(sm120)ملودی برسون تو هم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا اواتار این به دو طرف میل میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من به بالا و پایین
حالا اینم کشیده پایین دیگه نمیشه تشخیص داد(sm120)
آقا همگی آواتار الی رو بزنین (sm2)یخورده اذیتش کنیم(sm120)
ممر یه تنظیمتو بده من (sm120)
منتهی باید خودت اورجینالش کنی کیفیت رو پیشنهاد من اینه بدیش به سینجول برات کیفیت ۳۲۰ رو هم رد کنه تیری دی بشنوی از هدفون (sm2)
من ابدا اواتارمو عوض نمیکنم تا رو دست این نیاد (sm50)
حل شد.(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یخورده بی کیفیته ، کیفیت بهترشو نداشتی(sm132)نقل قول:
سادیسم داری ؟؟؟ (sm70)نقل قول: