نقل به مضمون میکنم
شاید تو این دو بازی مسی یه کم نقشش کم بوده ولی همین حضورش تو زمین باعث شد فن خال زیاد دست به حمله نزنه چون میدونست بازیکن بزرگی هست که میتونه ضد حمله بزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل به مضمون میکنم
شاید تو این دو بازی مسی یه کم نقشش کم بوده ولی همین حضورش تو زمین باعث شد فن خال زیاد دست به حمله نزنه چون میدونست بازیکن بزرگی هست که میتونه ضد حمله بزنه
اونم قبول نداریم(sm2)بهترین بازیکن ما دفاع تیمی بوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید معیار شما با ما فرق داره(sm59)ولی ما اصولا به پنالتی زدن آخر بازی نمیگیم بهترین عملکرد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلمان هم حمله نمیکنه (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان توی باران کی گفته مسی بهترین بازیکن جام بوده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که تو هر بازی بعده ارژانتین دیدیم میایید به جای اینکه بیایید ب بازی بچسبید پای مسی و بارسا و رئالو باز میکنید ! (sm3)
تو هم سر دسته اونایی (sm10) آرژانتینی هستی ولی به خاطره مسی داری میرینی تو تیمت (sm10)
کل جام رو گفتم نه این بازی (sm59)نقل قول:
این بازی ماسکرانو با اختلاف (sm59)
مسی اونور همه رو میرزه به هم ولی اون مکسی نمیزنه.
پالاسیو به عنوان مدافع حریف عمل میکنه و توپو به دروازه بان میده.
چقد سر اینا حرص خوردم.
ولی رفتیم ماراکاناااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
باو ارژانتین قهرمانه (sm41)نقل قول:
تو علنا منو گاییدی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]