البته به بغل باید دراز شی ... ترجیحا یه پا راست یه پا خم میکنه میاری بالا و چند دقیقه بعدشم بلند نشی زود
ولی اون سفت کردنه خیلی مهمه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته به بغل باید دراز شی ... ترجیحا یه پا راست یه پا خم میکنه میاری بالا و چند دقیقه بعدشم بلند نشی زود
ولی اون سفت کردنه خیلی مهمه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین دکترا آدمو به چه کارایی وا میدارن! (sm54)(sm25)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم ببینم چی میشه! (sm155)(sm120)
(sm50)
اخر سر شیافی هم شدی پس (sm162)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نیست فقط دقت رو چاشنی کار کن...موفق باشی (sm120)
چاوش رفته، چرا اینقد زود میخوابه(sm120)
یه تنظیم بده به خلعتبری محسن (sm132)
استاد هومن خلعتبری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تازگیا کچلا با محسن حال میکنن ؟
(sm98) عیبی داره با افراد سرشناس کار کنه ؟؟؟ نکنه می ترسین توی تنظیم نبوغ نداشته باشه (sm2)نقل قول:
میون شرق وحشی میخوام برات کابوی شم
میخوام بدزدمت و شاهزاده ی تروی شم
افسانه رو دوعل کن بدبختی هام ول کن ... (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحته شل بگیر وگرنه درد داره ها (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب گفتم خواب بودی ..
حالا تو آلبوم بذا بیاد مولانا خون به پا میکنه ..
امیر پخ چک کن(sm10)
چه چه سینا شعبانخانی (sm60)
رضا تو قرار بود یه کد بنویسی چی شد پس
یادم رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
سینجول قضیه این چیه؟(sm2)(sm2)نوره الهیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مُردم يا زندم دقيق نميدونم (sm50)
وااااي
اينقدر كشيدم كه ديگه نميگيره خندم (sm1)
زان کز همه کس بی کس و بی یار ترم من (sm50)
آقا كسي پنل تبليغاتي نميخواد ؟ (sm98)
آلبوم پیام صالحی رو الان دارم گوش میدم چقدر تخمیه (sm3) (sm2)
کجای فروم عکس بذاری !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشما خسته س..
اگه كه مُردم حلال كنيدم
آره تا حالا ساختم الآن بريدم
(sm50)
کوشی میخوام برم ..
ینی چی از هاست منظورت دیتابیسه دیگه !?؟!نقل قول:
نقل قول:
بابا بگو کجای فروم میخوای بذاری الکی که نیس ..
این عکست کجا نشون بده خو ..
همیشه منظور رو بد میرسونه .. (sm172)
خب باس عکس رو بگیری یه جا آپلود کنی تو دیتابیس ..نقل قول:
بعد گرید ویو بذاری واسه هر پسن عکسای مربوط به خودشو 200 کنی روش میزنی عکس فول لود شه ..
ابله اصن نباید دان میکردی حیفه 100 کیلوبایت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
والا اینقدر پروپشم ریختی رو صورتت چیزی پیدا نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کسخلم 320 دان کنم 128 دان کردم اونم از wi fi بیمارستان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خا بمیر عوض کردم ..
تو بگو 64،اصلا ارزشه دانلود نداره.نشنیده دارم بهت میگم(sm2)نقل قول:
اون حجمو باهاش **** دانلود میکردی شرف داشت به این البوم(sm2)
آواتار هایی که سینجول میزاره واسه در قندون خوبه که بچه دست نزنه بهش (sm2)
یا اسطوخودوس...(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا یه سایت پیدا کردم چورن میزاره از کیفیت 240 تا Full HD و 4k کاملا رایگان (sm173)(sm2)نقل قول: