از کسی که ترکیب فینال سی ال مقالب لیورپول رو از برلوسکنی گرفت چه انتظاری داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از کسی که ترکیب فینال سی ال مقالب لیورپول رو از برلوسکنی گرفت چه انتظاری داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میگن چرا میگی مورینیو(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ایقدر شر و ور نگو... چیزی که دیماریا میخواست باشگاه ما به راحتی میتونست بهش بده... وقتی 80 تا میریزه پای خامس، نمیتونه حقوق 8 میلیونی بده به دیماریا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود انجلوتی هم از این وضعیت خوشحال نیست ولی زورش به اون به پرز نمیرسهنقل قول:
وگرنه نه کیلور رو میخواست نه خامس رو
درعوض لوپز و انخل رو میخواست
باید یه اسکولی مثه ایارامندی تو تیم باشه ولی انخل نه(sm54)
همون این میزان بی عرضگی و بی بخاری رُ ازش سراغ داشت که 10 سال دنبالش بود(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جفتشون بدم میاد (sm3)نقل قول:
از جفتشون متنفرم(sm3)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم باشگاه مقصر نیست ؟(sm120)نقل قول:
من خودم دارم میگم باشگاه با خرید خامس عملا به انخل گفت خوش اومدی و مقصر اصلیه ولی دیماریا هم کم مقصر نیست
خو آدم باید ایقدر بی اراده باشه؟ یه حرکتی چیزی که میتونست بزنه... فوقش اخراج میشد.... تو اوج محبوبیت میرفت... بهتر از اینه که با ذلت بندازنش بیرون (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]