داشتم چلوندنی رو میچلوندمش دیه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داشتم چلوندنی رو میچلوندمش دیه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیازی نیست ما ازش جواب پس بگیریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته انجیر خورده !!!تا صبح خط شوش مولوی کار میکنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان جاي ما خالي من كه دلم براي بچه كوچيك ضعف ميره (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهنا تهنا؟ (sm172)
جایِ من لیسش زدی؟(sm172)
عیب نداره ... بالاخره بزرگ میشه ... تو فکر کن ... وقتی بیاد اینجا برای خودتون هم خوبه ... اونوقت موقع های بیکاری نمیره دور دور کنه ... میاد درمورد اسپم هایی که اینجا داده حرف میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاب تشریف باشیننقل قول:
مراقب باش نزنن توی برجکتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرت نیومده تا اشکت دراد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان منو در غم خودت شریک بدون... مدیونی کاری باشه به من نگی رفیق (sm172)
اینستات رو باز کن مردک (sm115)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان؟(sm209)
این شد یه مردِ متشخص برایِ آواتارت؟ (sm208)(sm208)(sm208)
جاتون خالی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوسیدمش ، بوسیدمش ، بوسیدمش خیلی زیاد (sm127)نقل قول:
شیخ گوشه نشینی نکن ، بیا منبر رو دستت بگیر (sm127)