با یه بار گوش کردن نمیشه نظر داد،
ولی به نظر من فقط 3 تا ترک از این آلبوم ( 3 و 9 و 11 ) قابل تحمل بود و ارزش گوش کردن داشت! (sm20)
نمایش نسخه قابل چاپ
با یه بار گوش کردن نمیشه نظر داد،
ولی به نظر من فقط 3 تا ترک از این آلبوم ( 3 و 9 و 11 ) قابل تحمل بود و ارزش گوش کردن داشت! (sm20)
با هوادار دور هم باشیم
هوادار بریزه فیس
آی مشکییییییییییی
نوکرتم
ترکوندی
دمت گرم
تا ابد مشکی
و در آخر هیچ
بخوای اونجوری نیگا کنی خب اطراف ما سینجول هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معنی مشاور نمیدونی چیه
(sm120)
با خودش گفته راک داریم جز داریم پاپ داریم بندری داریم 6 و8 داریم یه سلامی هم به ترکیه دادیم خوبه دیگه همه رو راضی میکنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi_ka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه!!!....مثل اینکه امسال قرار نیست که آلبوم توپ و بدردبخور گوش بدیم....بعد از چاوشی و خواجه امیری و فریدون...رضا صادقی هم گند زد....همون بهتر که تک آهنگ بدن.....
مشاور به معنای واقعی رو هیچ کسی نداره تو ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی باب سلیقه خودش کار میکنه
کم کم جا میوفته هرس نخورید
کاملا قانع شدم الان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد ترک ها زیاده به کیفیت کار لطمه زده ولی خداییش ضعیف نیست دیگه بی انصافی نکنید/ غیر ممکنه یه آلبوم عین وایسا دنیا دوباره بده بیرون....
هرخواننده ای پیک کاری داره