ممنان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو ویبره ای(sm2)
ها(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو ویبره ای(sm2)
ها(sm50)
اصلا میخوام بیام پستو آدرس پستو رو برام بفرست (sm2) اونوقت که حالت جا اومد میفهمی یه من ماست چقدر کره داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه (sm51) امتحانش ضرری نداره به جون خودم (sm2) مث بازی میمونه دیگه یه سر باخت داره یه سر بُرد (sm128)
ای بابا پستوی توام همین جاست دیگه اینو میگمواسه اینکه بعضیا فک نکنن واقعا آره (sm2)
سلام آقا شاهین گل (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به همراهت... موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی بسه دیگه بریم به خواب شب بخیر (sm27)
(sm81)
قطعه ی آخر آلبوم اشرف زاده چقدر خوبه (sm127) عشق آمد بدون کلام
شب و سکوت و این قطعه و زل زدن به سقف و فکر و خیال... (sm169)(sm85)
(sm27)
عشق از هر گلی دلپذیرتر است اما خارهای آن قلب تو را عمیق تر از هر خاری سوراخ می کند.(sm118)
بیدار شدی برا منم عکس بفرس(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من امشب چیزی از رفتن نگو
نه نگو از این سفر با من نگو ...