فعلا داعش تو عراق گیر افتاده و هیچ غلطی نمیتونه بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا داعش تو عراق گیر افتاده و هیچ غلطی نمیتونه بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدینگ(sm81)
با اختلاف رئیس فدراسیون ترین کاربر تاریخ باران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم که 10 نفره نبوده --- (sm80)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباید دنبال اسم و رسم باشیم باید دنبال معمار باشیم(sm98)
ها(sm120)نقل قول:
وقتی تیم بسته میشه واسه جام جهانی باید دو تا بازیساز هم باشه توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه پای یک کلنگ درمیان است(sm54)نقل قول:
چقد دوس دارم با عربستان وارد جنگ بشیم درست اولین شهری که به گا میره مایم ولی دوسدارم عرب کشی...نمیدونی چقدر مردمان پستی هست باید از نزدیک ببینشون چه حسی به ایرانی کورد دارن.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور یک کودن بود دیگه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایلی کدن(sm120)
مایلی کلنگ(sm120)نقل قول:
عربن دیگهنقل قول:
عجب روحیه جنگ طلبانه ای داری (sm120)
حسین فن ماردیک خوبهنقل قول:
هرکی میارن فقط درخشان مظلومی نیار(sm120)
همون که گند زد به هلند؟(sm120)نقل قول:
یاد اون گریه معروف اوفتادمنقل قول:
آخه چراااااااا به داور فحش میدن(sm2)
داشت نابود میکرد هلند رو(sm120)نقل قول:
ما دو نوع عرب داریم یکی عرب زبان این عرب زبانان خیلی مردمان شریف وپاکی هستن یکی نزاد عربن....نقل قول:
جنگ طلبی نیست....احساس قلبیم...دوسدارم یه هلوکاست عرب راه بندازم....124هزار پیغمبر بهشون نازل شد ادم نشدن(sm2)
مربی خوبیه ولی ریدنش مثل احمدی نژاد کارتک اسیدم فرچه سیمی پاکش نمیکنه(sm120)نقل قول:
بعدش احمدی نژاد میاد انکار میکنه(sm2)نقل قول:
از ما اصرار از مموتی انکار چه تیتر خبری میشه تو دنیا(sm70)نقل قول:
آلبرتو زاکرونی پس از کسب این نتایج ضعیف در نهایت از سمت خود استعفا کرد: " من از نتایج و عملکردمان نا امید شده ام. قبل از شروع رقابت ها اعتماد به نفس بسیار خوبی داشتیم و می دانستیم که می توانیم از دور گروهی صعود کنیم اما نتوامستیم عملکرد مورد انتظار را در هر 3 بازی از خود نشان دهیم.
من مسئولیت این شکست را کاملا به عهده می گیرم و معتقدم که این نمایش به علت تاکتیک ها و ترکیب های من بوده است. من از همه ی مردم ژاپن، مسئولان و همه ی افرادی که به این تیم در این سال ها کمک کردند تشکر می کنم. اکنون زمان آن فرا رسیده که من ژاپن را ترک کنم تا فرد دیگری این مسئولیت را عهده دار شود."
(sm81)
فوتبال ژاپن 10 سال برگشت به عقبنقل قول:
تاکتیک های زاکرونی هر تیمی رو نابود میکنه(sm120)
ژاپنی ها اشتباه تاریخی انجام دادن
با اختلاف با تاخیر ترین گریه ی تاریخ جام جهانی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)(sm120)
(sm25)
(sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب پرتقال نارنگی انار حذف میشه(sm79)
حمله سوآرز...... برنامه امشب سینماهای کشور(sm2)(sm27)
ژانر: ترسناک
تولید: 2014
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا قراره آريگو ساكي بعنوان جانشين جانكارلو آبته پست رياست فدراسيون فوتبال ايتاليا رو به عهده بگيره.(sm10)
بنز درخواست دستمزد بیشتر از رئال کرده (sm25)
حامد فلاح چرت میگه تو چرا باور میکنی(sm70)
فک کنم اگر دیشب گل زده بود شبونه خودشو ترنسفر می کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شقیری(sm59)
بنز رو تا موقعی که نندازن بیرون هیچ جا نمیره(sm50) بنز اول هوادار رئاله بعد بازیکنش(sm59)نقل قول:
خودش گفته با رونالدو نازاریو رئالی شدم(sm50)
هر از گاهی از این چرت و پرتایی که مینویسی بعضیاش درست در میاد (sm70) + الان به روزترین اخبار متاسفانه فقط تو سایت همین دیوثه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر فورواردهایی که میشناسم شیفته بازی رونالدو نازارایو هستن (sm50)نقل قول:
بالوتلی گفته بود، اگه کاری کنید من رونالدو رو از نزدیک ببینم و باهاش حرف بزنم قول میدم آدم بشم (sm2)
درود بر شرفش(sm10)نقل قول:
البته این بدبخت فلک زده هم تقصیرش نیست روزنامه ها زیاد چرت مینویسن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیح میدم از آی اسپورت خبر بخونم تا مرجع خبری(sm10)نقل قول: