خدانکنه من مشدی باشم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدانکنه من مشدی باشم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميشد كه چشمانم كه سگ دارند دست از سر ان گربه وردارند (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی چرا بازیکنای ایران سرود ملی رو هیچکدوم نمیخوندن ؟نه به ایتالیایی ها نه به ما
اشک نيمار هنگام پخش سرود ملي برزيل(عکس)
نيمار در زمان پخش سرود ملي کشورش احساساتي شد و گريه کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا همه مشديا فكر ميكنن با همه مشديا فرق دارن (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي قربون اون اشكات (sm74)
یه چیزی رفته تو چشماش(sm120)
چون من فقط ساکن مشهدم(sm128).
+ 21 بذار استاد (sm111)