آنلاین دیدم، دان نکردمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آنلاین دیدم، دان نکردمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بود خسته بودم، چشامو بسته بودم
خورشيد سر زد وُ من، پيشت نشسته بودم
(sm50)
استيون هاوكينگ اگه ايران بود نهايت امكانات رفاهى كه براش فراهم ميكردن اين بودكه ببرنش استاديوم كنار زمين از نزديک بازى پرسپوليس صبا رو ببينه...(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یکی دیگه بود نوشته بود با مادرش میرفت برنامه ماه عسل علیخانی از سختیای زندگیش میگفت با ننش گریه میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من كه قلب ِ كوچيكم بي تو كاسه ي خونه
من كه كاسه ي چشمم، جز تو از كسي پر نيست
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق ِ من ببين امشب آسمون چقدر ماه ِ (sm127)
کف افکارمو موکت کردم (sm120)
84 % (sm169)