این میرزا قضیش چیه گوش ندادم
نمایش نسخه قابل چاپ
این میرزا قضیش چیه گوش ندادم
یکی از گروه های راک قدیمیِ !
با استیدیو بم آهنگ و رضا مقدسی و رامین بهنا کار می کردن .
سال 1384 توی جشن واره ی زیر زمینیِ سایت " تهران اوِنیو " هم بودن .
الان یه آهنگ ازشون به عنوان نمونه برات آپلود می کنم گوش بده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم کار " بابک میرزا خانی ( گروه میرزا ) " خیلی دلی و جدی میشه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا تو فازت چیه صابر انصافا گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات د فاز ؟ (sm30)
پول داری یه 300 تومن بده به ما قرض ثواب داره (sm2)(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm90)
ریدی (sm2) بابا اون پدرتو کمتر تیغ بزن سر این آلبوما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه ایکبیری تو بیا به من بگو در مرحله اول این عتیقه کیه که مثلا آهنگم ازش بشنوی ! بعدشم آخه دهن سرویس سیدی اورجینالش ریخته تو شهر توام رفتی گرفتیش بعد از آیتونزم میگیریش (sm2)
خدایی تو دیگه نوبری (sm2) حالا دیوث میدی 200 تومن تا عید بت پس میدم (sm2)
نه می خواستم بگم میخوام پست بزنم اخه گفتی قبلش بهم بگو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای سرفه های پر از دود (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرار نکن باو شوخی کردم باهات پول نمیخوام (sm2)