(sm98) چرا برا دوتراکی ها سلاح با شیشه اژدها درست نکردن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98) چرا برا دوتراکی ها سلاح با شیشه اژدها درست نکردن؟
چون اونا مردنشون برای کل هفت اقلیم ضروری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا عقل درست حسابی نداشتن
فکر میکنم دلیلش این باشه
یه چیزی میگم شاید بگی چه ربطی داره:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا برای جنگ با زنده ها بیشتر ساخته شده بودن نه مرده هایی که توسط واکر ها رهبری میشن شاید واسه همین بوده که شکست خوردن..(sm55)
منظورم برد و باخت نیست هیجانی تر شدن سریال هست واسه من چه فرقی داره اصلا بزنن کیون همو پاره کنن هیچکی زنده نمونه..(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها سلام علیرضا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدایی کوکا.. کوجایی.. خوبی؟
من صرفا این جنگ منظورم نبود کل داستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بخوای اینجا مشخص صوبت کنی بازم بالاخره باید اِهنی اوهونی چرخ و فلکی چیزی میزدن ما که هیچی ندیدیم
از این لحاظ رو قبول دارم باید جنگ رو بیشتر با جزییات نشون میدادن..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]