حس می کردم فردا یه البومی بیاد ولی نظرم رو صادقی بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی صب یه خبر میگیرم پس
نمایش نسخه قابل چاپ
حس می کردم فردا یه البومی بیاد ولی نظرم رو صادقی بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی صب یه خبر میگیرم پس
مسخره کردن کار پیج ما نباید باشه که زیر نظره
مشکل لیو حل شد واسه من
رفرش خودکار مشکل داره
این اسمش شوخیه عزیزه مننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره کردن مصاحبه با هرمز شجاعی مهره
کمد !!!! (sm170)
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کی مصاحبه کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط هرمز شجاعی مهر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط هرمز شجاعی مهر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: