[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میریم سمت جنگل (sm2)
سینا اپلود با افتخار تقدیم کرد (sm70)
اصا میدونی چطو تگ میذاره حرف میزنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ محسن 320 کانورت کردم بدون شوخی از مال سینا یه خورده بهتر شده از بیپ تیونز که خیلی بهتره اون بد کانورت میکنه ..
این تگارو وقتی میخوان تو دستگاه رایت کنن میدن به دستگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو fl studio هم روی خروجی Wav از این تگا میزارن که موقع تکثیر اشتباه نشه
بفهم
اقا این لهراسبی دقیقه 1:25 تا 1:29 چی میگه ؟ (sm2)یکی ترجمه کنه
ccنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرط چی !?؟!
این از نسخه من کیفیت رو احساس کنین ..
بعدشم برسیم به تگ گذاری ..
این البوم دیوانه شو دیوانه شو چیه ؟
ایم تا 5 تا نسخه داره امکان داره هر برنامه مختلف ترجمه بشه ..
الان با Nero مثلا کانورت کن ببین حتی بهت کاور آلبوم رو هم میده ..
انگلیسیش هم میده ..
عباس معصومی تنظیم کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپهر حیدری تو 40 سالگی میخواد بره سربازی(sm120)
خرکی تا آخر هفته سرمربی تیم ملی(sm120)
یه نمونه ..نقل قول:
باس برم فوتبال دیر میشه ..
احسان یه عکس بدم واسه پلاک ماشینه ردیف میکنی برام؟
باور میکنی بلد نیستم ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)البته باید دیتابیس تو اینا باشه وگرنه نمیخونه !!!!
کسی میتونه اینو یه سایزی کنه بشه پرینت گرفت تو اچار؟
اینو با پینت درست کردم
اون بارکد ها الکیه اما شماره ها درسته
سایز رو بلد درست کنم (sm128)نقل قول:
یه طوری بشه تو اچار پرینت بگیرم
الان پرینت گرفتم خیلی کوچولو شده اون نوشته های فارسی اصلا خونده نمیشه وقتی پرینت گرفتم
من فقط بلدم سایز عکس رو کوچیک بزرگ کنمنقل قول:
1200 492 خوبه ؟
نمیدونم من بلد نیستم / فقط گنده باشه
بزار یه لینک دیگه بهت بدم
بیا داداش
بده پرینت بگیرم ببینم چطور میشه این لینک دوی رو لطفا بده
اقایون کسی بلد نیست ؟
اساتیدی که هی فرت فرت کاور میزدید دیروز کجایید؟
برو خدمات کامپیوتری سر کوچه(sm70)
مرسی امیر
نداره سر کوچمون
حجم ندارم وگرنه فتوشاپ و دانلود میکردم
پرینت گرفتم حله امیر (sm10)
ممنون تو نباشی ما باید چه غلطی کنیم / نمیدونم والله !
اینم مال من
dpi 300
تو نباشی چه کسی منو نوازش میکنه
با صبوری با من دل خسته سازش میکنه(sm50)
احسان ممنون داداش دستتون درد نکنه
مخلصم دادا (sm10)نقل قول:
امیر چه برنامه ایه این که انجام دادی؟
امیرالمومنین چرا سرچ میکنم تاپیک کامینگ سون نمیاد تو گوگل ؟(sm132)
(sm137)اهنگ محسن خوب بود ولی اخرم نفهمیدم که چی که این اهنگو خوند(sm70)
پوکید مگه؟(sm25)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهری ازش پرسیدم..بیاد ببینم چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]