ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینستا هم اسمی از چاوشی تو پیجت باشه یا اکسپت نمیکه یا بلاک میکنه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینستا هم اسمی از چاوشی تو پیجت باشه یا اکسپت نمیکه یا بلاک میکنه (sm2)
چند روز دیگه.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من اسم پروفایلم rasool chavosh بود اصلا اکسپت نکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صفا خیلی شاعر خوبیه ولی تا وقتی که مجبور نباشی فقط با اون کار کنی
نوافن بخور . مثه آب رو آتیشهنقل قول:
میلاد زیاد با دندون سر و کار داره (sm120)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه دمت گرم اسمشو یادم رفته بود حرف نداره قرصش ! برم بخرم فردا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد جان شیرین داده ام
تا این بلا بخریده ام (sm1)
هرچی تو این چند وقت کار کردم خرج دندونام شد (sm120) جنسش فک کنم گچیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]