با سلام و خسته نباشی خدمت اقا هادی. اقا واریز شد به حسابتون.... با تشکر....(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشی خدمت اقا هادی. اقا واریز شد به حسابتون.... با تشکر....(sm10)
با سلام و تشکر فراوان(sm10)
یکی بگه اینا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شامل چه ویدیوهایی هست؟! ( + حدالامکان نام ویدیو )
سپاس امیر خان (sm10)
با سلام و خسته نباشی خدمت اقا هادی . شماره 2 شو رو کی شروع می کنی بعدم یه خواهشی داشتم مدرن تاکینک و میزاری ....؟ با تشکر فراوان(sm10)(sm10)(sm10)
منظورت از شماره 2 چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dariush2015 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیانا فکر کنم منظورش پارت دو Caltex Vol2. هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها تاپیک رسمی در سایت اعلام شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی در پست اول تاپیک لینک خرید گذاشته میشود دوستانی که توانایی دارن به تاپیک کمک کنید تا موزیک ویدیو های بیشتر خریداری شود
با تشکر
پیغام خصوصی دادم خدمت اقای امیر ولی گویا ایشون مشاهده نفرمودندبه هر جهت همینجا مینویسم
امیر خان یه خواهشی ازتون دارم اگه براتون ممکن باشه کارهایی که هادی Hadi اپلود میکنه رو به اپلودباز هم اضافه کنیدچون به هیچ وحه من الوحود از اپلودبوی دانلود نمیشه البته تا چندروز پیش عالی بود ولی از 5 شب پیش اصلا دانلود نمیکنه ولی فایلهایی که شما تو اپلودباز گذاشتی عالی دانلود میشنالان ازتون خواهشمندم فایلهای هادی رو به اپلودباز اضافه کنید
منظورم کارهایی که در تاپیک زیر گذاشته شده
پست 4 به بعد یعنی هم دنیای عشق معین رو به اپلودباز اضافه کنید و هم پستهای بعدی (کلتکس کالکشن ها و...)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط kiana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میتونم به اپلودباز انتقال بدم - البته اگه دوست بزرگوار : هادی و اقای امیر ، مدیر محترم موافقت داشته باشند .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]