لز هم اضافه شده پس (sm2)خیلی خطرناک شده پس (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
لز هم اضافه شده پس (sm2)خیلی خطرناک شده پس (sm2)
فعلا در سفر خارج به سر میبره.. برو مزاحم نشو(sm120)
کی خارجه ؟ (sm120)
الی
رفته اولان باتور مغولستان(sm2)
پس چنگیز هم به فهرست علاقه هاش اضافه شده (sm2)
بسه دیگه مستر اسپم(sm2)
اوکَی (sm120)
سینجول من تازه فصل سه رو تموم کردم چقد این سکانس خندیدم اخرین باری که اینقد خندیدم فک کنم سریال پایتخت بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک ... (sm50)
بِبُر ... (sm172)
نَزَن ... (sm50)
نَچَرخ ... (sm50)
احمق ... (sm50)
من بی گناهم ...(sm172)
آواره نصیبِ اون پُل
که زیرِ سنگینیای دیروز و امروز ،
همیشه تو شوک ... (sm172)
گلایه از شبِ دنیا ... (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخواستم بگم الی کدوم گوریه تو صف نظری و فلان .. (sm19)
سریال فصل اولش فقط تازه بود بعد فصل دو و سه داشت خودشو تکرار میکرد نا امیدم کرد ببینیم فصل بعدی شه میکنن ..
"جوکر" شیر طلایی ونیز را دریافت کرد/ دست "متری شیش و نیم" از جایزه کوتاه ماند
تو دود کرد رفت تنت
من کردم سرفه...
(sm50)
شهر بزرگ است تنم
غم طرفی من طرفی
یک طرفی آبم از او
یک طرفی نارم از او
حرفِ از یاد رفته ام بی تو
تهِ بر باد رفته ام بی تو ... (sm172)
پیراهنت در باد تکان می خورد ...
یکشنبه رو باید مدارا کرد ،
با خاطراتی که پرم کردن
با آدمایی که تو این مدت ،
با حرفاشون دلخورم کردن ... (sm172)(sm50)
(sm50)
یغما
مهدی موسوی
درگیری ...
(sm50)
من شبُ زنده نگه می دارم ... (sm172)
ای قربون او خنده هات برم من (sm156)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی دیروز بعدازظهر پشت سرت سبزی پاک کردیم راضی باش دلخور نشی از دست ما (sm66) تفت دادم فریز کردم خواهر چه سبزی خوبی شد به به خواستی بگو برات بفرستم (sm120)
(sm50)
سلام....ببخشید عکس پروفایلتو با کیفیتشو داری بهم بدی ممنون میشم دوست عزیز...یه چند عکس به همین سبک داره اگه داری بفرست ....
سلام...ببخشید عکس پروفایلتو با کیفیتشو داری برام بفرستی دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر تقریباً اختصاصی !
اللهیاری مدیر کل دفتر موسیقی ارشاد :
هیگونه میمیزی و سانسوری در مورد اشعار کلاسیک نیر مولانا و حافظ و غیره نداریم ! فقط در مورد انتقال درست مفاهیم بحث داریم . در مورد آلبوم محسن چاوشی مشکل خاصی وجود ندارد و فقط در مورد مسائل جزئی اختلاف نظر وجود دارد که مساله خاصی نیست و این آلبوم در آینده نزدیک منتشر خواهد شد .
حالا تهیه کننده چاقال برو جار و جنجال راه بنداز واسه خودت ...
وای به روزی که شاهنشاها آریاموزن لب تر کند انوقت است که بزرگ السلطنه کفن خواهد پوشید و اخبار رو بدون واسطه از زیر سنگ هم شده به هواداران خواهد رسانید ...
بار پروردگارا ما را بمیران و خلاص کن (اگه هستی در اون حد)
کدرم پنجره ی بازم نیست
کسلم رخصت آوازم نیست ... (sm172)
در آینده ی نزدیک شاهد پخش آهنگ جدید ابی و ساسی خواهیم بود ...
صعود جانانه و غرورانه سرو قامتان تیم ملی بسکتبال بر آحاد ورزش دوستان و مردمانمان مبارک باد ...
تسلیت به کالشناسان بدتر از دشمن ، اساتید آقایان رضاگوز و عنشیا و سایر وابستگان ... شما در تاکتیک و فهم بسکتبال پشم ِ فرزاد کوهیان و شاهین طبع هم نیستید ..
سینجول کم بود ؛ اسی هم اضافه شد ... (sm50)