ببخشید که پا برهنه میام وسطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ما خودمون رو بکشیم هم فکر نمیکنم مدیر کاری بکنه!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید که پا برهنه میام وسطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ما خودمون رو بکشیم هم فکر نمیکنم مدیر کاری بکنه!!
همینه که هست . باید ساخت . وقتی نمیخواد پول خرج بکنه ، چه کار میشه کرد ؟نقل قول:
بریم بریزیم سرش ؟
چت روم ؟(sm77)
فقط من پست بدم میشه چت روم (sm54)
(sm50)میدونم ولی خب یه غریبه میاد ببینه بذارین یه حرکت اعتراضی ببینه نه دلقک بازی و مسخرگینقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشهنقل قول:
باشه اصلا من دلقک (sm27)نقل قول:
اون 2 تا پستتو پاک کن که الان دادی دیگه هم پست نده توی تاپیکم (sm11)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشو بریم چت روم فوتبال بترکونیم (sm70) 1-2-3
چه بر خورد بهش!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگمهر حسین پور(sm137)
محسن عسگری(sm3)
(sm47)
قهر نکن(sm25)نقل قول:
چشم قربان (sm70)نقل قول:
اعتراف میکنم تا حالا اینقدر به رئیسم چشم قربان نگفته بودم (sm120)