میخوای آدرس بده تا برات پست کنم هر چی که خواستی ولی باید پول پستشو تو بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای آدرس بده تا برات پست کنم هر چی که خواستی ولی باید پول پستشو تو بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مرسی.همون دان میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولمون کجا بود بود.الان ته کارتم 600 تومن دارم.نمیدونم چطو تا سر برج سر کنم.غصم گرفته(sm172)
وبلاگمنم فیلتتر کردن ماهی 100 تومن ازش در میاوردم.باز باید سرمو بندازم پایین از خونه پول بگیرم(sm172)
(sm50)
محکم بشین دلم
این دوره آخررررررره
(sm27)
- (sm50)
سلامنقل قول:
ببین از این پکیجای تبلیغاتی بگیر خیلی خوبه 1000 اس ام اس 10000 هزار تومان
به من یکی پیشنهاد داد اینقدر سرم شلوغ شد خیلی از سفارشارو رد میکردم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چیه
.ینی یه کد رو پخش کنی تا اونو مردم به یه شماره ارسال کنن؟
ول کن باو حال ندارم.
میرم کارگری تهران بعد عید(sm120)از9ماه پیش اینو به خودم میگم هرماه ولی حال ندارم برم(sm120)
کجای مگه؟نقل قول:
نه کد نمیخاد
یه کانال تلگرام بزن
بعد تو پیامک مثلا بنویس انواع فیلم اکشن 100 تومن ادرس کانالم اخرش بذار
استان گلستان.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرمم تهرانه هر4ماه یه هفته میاد.الان اومده شاید بعد از13 بدر باهاش منم برم
کلا نمیگیرم چی میگی.بیخیالش(sm120)تنها چیزی که بلد بودم که از این بنر های کلیکی پول در میاوردم.وبلاگمو چن روزه فیلتتر کردننقل قول: