(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید میکنی چند درصد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید میکنی چند درصد؟
مثل همون روزایی باش که وقتی شبهِ رفیقت دست مینداختنت میخندی
یه گوشه نرو ، نشین
همیشه غم و نبین
بن یالا پاشو مرد خودمونو عشقه
(sm50)
رهایی از شاوشنگ یه چیز تکرار نشدنی بود ! منم تاحالا پند بار دیدمش ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکلاس کیج دوتا فیلم خیلی خوب داشت : ارباب جنگ و تغییر چهره ! این جدیداش همه ضعیفه
روزهٔ سکوت بگیرم , چطوره؟
اون موقع هر کی پرسید چطوری میتونم توی دلم بهش بگم به تو چه
ولی خیلی خسته تر از این حرفام
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رتبه بندی فیلم هایی که اشک مردان را در آورده(شما با کدام یک گریسته اید؟)
1. "فهرست شیندلر" (Schindlerrsquo;s List) (1993)
2. "بامبی" (Bambi) (1942
3. "چه زندگی شگفت انگیزی" (Itrsquo;s a Wonderful Life) (1946)
4. "مسیر سبز" (The Green Mile) (1999)
5. ای. تی. موجود فرازمینی (E.T. The Extra Terrestrial) (1982)
6. "بالا" (Up) (2009)
7. "مرد فیلی" (The Elephant Man) (1980)
8. "مزار کرم های شب تاب" (Grave of the Fireflies) (1988)
9. "رستگاری در شاوشنک" (The Shawshank Redemption) (1994)
10. "انجمن شاعران مرده" (Dead Poets Society) (1989)
11. "کنارم بایست" (Stand By Me) (1986)
12. "فیلادلفیا" (Philadelphia) (1993)
13. "دفتر یادداشت" (The Notebook) (2004)
14. "تایتانیک" (Titanic) (1997)
15. "سینما پارادیزو" (Cinema Para Cinema Paradiso diso) (1989)
16. دختر میلیون دلاری (Million Dollar Baby) (2004)
17. "روح" (Ghost) (1990)
18. "درباره اشمیت" (About Schmidt) (2002)
روم نمیشه برم فلاکسو بگیرم چایی بریزم(sm74)(sm172)
درک می کنم (sm25)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونها خوب رو بالا هستن ولی اینی که من گفتمو حتما ببین ،ببین چه بازیه میکنی کیج تو این فیلمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو با کدوم فیلم گریستی ؟؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیل توش رفتم ریختم(sm50)
من کلا ادمی هستم که خیلی سخت گریه میکنم با فیلم یادم نمیاد گریه کرده باشم تو کل زندگیم 2یا 3 بار گریه کردم اونم دوبارش مربوط به مرگ مادربزگم و یک جوان 20 ساله بود یه بارش هم با یه اهنگ محسن بود که منو یاد کسی مینداختنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد گوش کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با فیلم فورست گامپ و مسیر سبز چه بی رحمانه گریستم (sm81)نقل قول:
فقط یادم میاد.
با فیلم کلیک 2006 اشکم در اومدودیگه هیچی
(sm50)
مسیر سبز اشکم در آورد
نه صوتیشو نداری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام امشب اینو دان کنم ببینم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دیدی پستو
باشه برات کانورت میکنم یچا آپ میکنم لینکشو برات میفرستم
فقط الان باید برم
عزیزی
نمیخواد تو زحمت بیوفتی میگیرم نگاش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من دیشب خاستم اول بریاد رفته ببینم.پشیمون شدم4ساعت بود.
بعد خاستم اینو ببینم.5 دیقه بعد بستمش
این روزا اصن حس فیلم نیس.هیچی نمیبینم.نامحدود فقط دان میکنم.معتاد دانم
قبلن روزی 5-6تا نگا میکردم.
ا
علیرضا پسرم آن شد(sm50)
elephant man بهترین فیلمی که دیدم
روزم تباه،شبم سیاه، جنگ ستارست
نامه نوشتم نامه ها ،تیکه و پارست، تیکه و پارست..
(sm50)
قطعه " كجايي " فردا همزمان با توزيع قسمت پنجم مجموعه ي " شهرزاد " در اينترنت منتشر خواهد شد. براي لذت بردن از اين اثر، نسخه اصلي را دانلود كنيد.
بهشت و حوریان.نوش جونت !!
قیافه رو(sm120)
اشترم خودت از همه بدتری آلبوم هاشو میزاری واسه دانلود (sm2)
گوگل هم روبان مشکی زده.باسه قضیه پاریس.
اول فک کردم.علامت ایدزه
(sm118)ای جانم سرعت کپینگ اومد
میگفتی یه بار بهت پیام داده آلبوم هاشو نزاری ! چی می گفت ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بی چتر و بی هوا باید میومدی ... (sm50)
حرمت نگه دار دلم
که این اشک ها خون بهای عمر رفته ی من است (sm50)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا بعد ظهر میاد اورجینال
هنوز میکس اینترنتی اهنگ تموم نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمتهای قبلی چه ساعتی منتشر میشد تو نتنقل قول:
فردا صب ساعت چند میزاری؟حاضر باشم.
اگه منظورت منم متاسفم میخوام بخوابم تا ظهر ..نقل قول: