موزیک ویدیو امریکایی و عسلام !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک ویدیو امریکایی و عسلام !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)عشق اتشین و در عین حال نهفته این دو تا داره منو نابود میکنه
اخه این انصافه یه دیوثی امده میگه من سه تا مودم دارم یکشو مفت بهت میدم میگم بده بعدش میگه یه پولی بده . خو دی وث مفت چیه پول چیه(sm39) واسه یه مودم دست دوم 90 تومن میخواد(sm142)
شما بگید من با این دیوث چکار کنم؟
یڪ بغڸ عشقِ علی با مہرِ نابــِ فاطمـے
حاڸ آهستہ بگو،بانــ♡ـــو عروسـ������ــم میشوے؟
#بااجازه_امام_زماڹ_وبزرگترا بعلہ������
یڪ بغڸ عشقِ علی با مہرِ نابــِ فاطمـے
حاڸ آهستہ بگو،بانــ♡ـــو عروسـ👰ــم میشوے؟
#بااجازه_امام_زماڹ_وبزرگترا بعلہ😌
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث 90 تومن کجا بود باو گفتم 30 تومن مودم آکبند تازه اونم با پول پست که میشه 15 تومن (sm2)
آخه ریدم تو اون دهنت کجا با 15 تومن مودم ایسوس نو تک آنتنه 4 پورت بت میدن (sm39) (sm2)
خودم همین الان بخوام بفروشمش ببیرم تو پاساژ 50 تومن میکنه چون گفتی لازم دارم منم گفتم برات بفرستم (sm70)
2 ساعت سر 5 هزار تومن داره چونه میزنه (sm2) یعنی 10 تومن میخواد مودم بگیره (sm2)
(sm120)رسول مفته باو