ی دارم و داره اشتباه شد..ه شد م(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ی دارم و داره اشتباه شد..ه شد م(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چند روز پیش گفت واسه خونه میخوام نت بگیرم مودم لازم دارم منم گفتم بزار بدم بش بابا خودم لازم ندارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)حالا تو اینهمه مودمو از کجا اوردی با این قیمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر 5 تومن داشت بالا پایین میپرید اینش خیلی خنده داره (sm2)
3 سال پیش یه مودم ایسوس گرفتم 110 تومن (sm81) بعد پارسال خراب شد بردم دادم گارانتی گفت 30 تومن میشه کرایه رفت و برگشت تا بره تهران ....نقل قول:
منم رفتم یه مودم tplink گرفتم گفتم هر چی باشه بهتره تا 30 تومن بدم تعمیرم بشه
دیگه مودم برگشت طرف زنگ زد گفت بیا مودمت تعویض شده یه دونه نو دادن با گارانتی جدید پول کرایه هم شده 15 تومن این شد که رفتم گرفتم
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مرسی صداقت قدر خودتو بدون تو این دوره زمونه
من بازاری هستم چونه نزنم جنس نمیخرمنقل قول:
(sm10)نقل قول:
اونو واسه قیمت بالا باید چونه زد نه 15 تومن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]