توپ چای شیرین میزنم.بعد میرم کسچرخ(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
توپ چای شیرین میزنم.بعد میرم کسچرخ(sm118)
این گرتی ینی چه؟(sm118)ینی چونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار خوفه ایا.از قبلی بهتره؟(sm118)
ن بابا گرتی یعنی گرد مواد مخدر ....یعنی معتاد (sm2) ن بابا عوضش کن حال بهم زنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارو چه گردی بودن.ما دهنمون بو گه میده هنو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینروزا فاز داریوش دارم.دیگه ازاین بهتره پیدانکردم.گفتی قبلی بده عوضش کردم(sm2)
خودم یه آواتار میدم اونو بزار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده بده(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هست (sm120)
ینی بایدنقل قول:
یه پاتو بزاری اینور سلیقت یکی دیگه هم بزاری اونور
بعد بشینی قشنگ برینی
(sm120)
گوه نخور دیوث به این قشنگی از سرتم زیاده سلیقه نداری همون گرتی مواد مخدری رو بزار (sm2)