یه بازیکن روشنفکر و ضد دین هند زیر پیراهنش زده بود "فقط گاو" تا گل بزنه به همه نشون بده
اما متاسفانه شاخ گاو رفت تو کــ.ونش و گل نزد
هار هار هور هور هیر هیر(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بازیکن روشنفکر و ضد دین هند زیر پیراهنش زده بود "فقط گاو" تا گل بزنه به همه نشون بده
اما متاسفانه شاخ گاو رفت تو کــ.ونش و گل نزد
هار هار هور هور هیر هیر(sm2)(sm2)
ناراحت نیستم... دلتنگتیم... همه ـمون (sm127)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز گفت... خجالت بکش... دشمنت شرمنده باشه (sm46)
(sm2)
گیر نده دیگه گلم، مردِ و پشمش... بیا (sm46)(sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا سعی میکنم زیاد خوب باشم ، ولی لاکردار بازم همونطوری یه بدشانسیای شخمی میارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرنی افتادیم؟ (sm127)
شکر آره شهریورو راضیم ، البته دیگه آتیش زدیم دیگه ، شلوار 45 تومان ، همه رقم بیا اینوره بازار (sm2)
فدا بشم من ، فدا محبتتون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همتون بدهکارم تا که جبران کنم مهرتونو (sm19)
نه جدی یه شرمندگی پیشت دارم که تا رفعش نکنم دلم آروم نمیشه (sm172)
اقلکم مثل گلشیفته مدل دار بزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی جک تکراری دارم میزارم؟
اومدم دیدم 200 صفحه عقبم بیخیال خوندنشون شدم
اگه دخدرا همینجوری پیش برن همه الکتریکیها و ابزار فروشهارو به علت گسترشفــ.حشاپلمپ میکنن :))
حرف شما متین (sm10)نقل قول:
زنده باشی (sm19)نقل قول:
جبران نکنی حق به گردنت داشته باشیم بهترِ (sm70)
صابر حرفشُ نزن اینطوری میگی ناراحت میشم (sm138)
نه جدیدِ ادامه بده (sm134)نقل قول:
حرف شما متین (sm10)نقل قول:
شوخی میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]