ﺑﺠﺰ ﻧﺘﺎﻧﯿﺎﻫﻮ ﻭ ﺷﺮﯾﻌﺘﻤﺪﺍﺭﯼ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﺍﻣﺸﺐ ﺍﺯ
ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻪ : ﭘﺴﺮ ﻇﺮﯾﻒ ﮐﻪ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ
ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﮑﺎﻥ ﺑﯽ ﻣﮑﺎﻥ
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺑﺠﺰ ﻧﺘﺎﻧﯿﺎﻫﻮ ﻭ ﺷﺮﯾﻌﺘﻤﺪﺍﺭﯼ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﺍﻣﺸﺐ ﺍﺯ
ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻪ : ﭘﺴﺮ ﻇﺮﯾﻒ ﮐﻪ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ
ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﮑﺎﻥ ﺑﯽ ﻣﮑﺎﻥ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط notryka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو تو هنوز دپرسی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول بیباک
یه دوش اب گرم
یکم بکن نورو کم
یه چای تازه دم که حاظرم و لازمن
تا نباشه فاز بدو اخمات خنده بشن
بگو به درک که مشکلات حل نمیشن
مثل من باش تا رقبا ترک خورده شن
حرف کم بزن عمل کن یه کم
دلم یک دوست میخواهد که اوقاتی که دلتنگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگوید خانه را ول کن بگو من کی کجا باشم (sm50)
شبتون خوش باددد.............
میریم که داشته باشم بصورت رسمی شروع یک سال جدید ، امیدوارم همین اول سالی روم تو صورت هم باز نشه، سال 94 را میگم!
سال 94 را شروع می کنیم قربه الی الله (sm196)
(sm127)
(sm10)
دوستان یه شیلتر شکن خوب سراغ دارید به ما بدید؟ (sm10)
برا تو هم جواب نمیدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روزه بر امن کار نمی کنند ، گفتم شاید مشکل از سیتم های منه که دستکاری می کنم زیاد؟!!!
عمه ـم 20 دلار (sm70)نقل قول:
تو غلط کردی (sm39)
نع... (sm50)نقل قول:
بگو رفیق جانم (sm127)
الکی نگو خودت همین الان بهم گفتی رفیق... (sm172)نقل قول:
شما نه دوستی ، نه رفیقی ، نه همدم ، شما عشقی عشق (sm127)
واسه منم هی قطع و وصل میشن (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس هم استانی مدیر هستی... از آشناییت خوشوقتم صادق جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط notryka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نوید هستم... و اهل اهواز