اصن هنگ میکنه ادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصن هنگ میکنه ادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روم اختصاصی بزنین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست خیلی وقته اینجا.. کجاست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرلو: سال 2006 خودم را در پیراهن رئال تصور کردم(sm50)
پیرلو گفت است که در سال 2006 خیلی به پیوستن به رئال مادرید نزدیک بوده است هر چند که این اتفاق محقق نشده است.
وی توضیح داد: از نظر ذهن و قلب بازیکن رئال شده بودم. قرارداد پنج ساله و دستمزدی فضایی در اختیار من بود. خودم را در پیراهن رئال تصور می کردم و به حضور در برنابئو، معبد فوتبال فکر می کردم.
اما در نهایت این گالیانی بود که جلوی انتقال را گرفت تا پیرلو رئالی نشود. وی توضیح داد: خیلی حیف شد. با رئال قرارداد بسته بودم.
وی همچنین گفت که هرگز فراموش شدن توسط هواداران رئال در برنابئو را از یاد نخواهد برد.
نه منظورم تیمی بود که بعد المپیک شرکت کرد (sm120)ولی در کل همیشه با تیم دوم میان روسیه و بقیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر(sm120)نقل قول:
واسه همینم هیچوقت نتیجه نمیگیرن(sm120)
بزار ببینیم این چه میکنه... اصلیا نبودن.. شاید بتونه چند تا کشتی گیر درست حسابی مثل بنا معرفی کنه
کلا تیم ملی رو اونجاشون گرفتن این المپیکیا(sm2)
بازیکنان استقلال به خاطر سفر به اراک حسابی نارحتی خود را ابراز کردند و ظاهرا مایل به سفر نیستند(sm70)
ما هم مایل نیستیم شما بیاید (sm120)
(sm120)دیجی کالا سطح شهرو قرق کرده تی وی هم تبلیغش پخش میشه
اسم فایلی که آپلود میکنی رو اینجوری بزار و روشم پسورد بزار:نقل قول:
T@yl*r $wi#t - 19&9 De!u^e
(sm77)یاس رفته کنسرت لهراسبی