می گم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عظیمیه کجاس اونور من مهرشهر و اینا رو می شناسم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
می گم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عظیمیه کجاس اونور من مهرشهر و اینا رو می شناسم (sm120)
به به بچه کرجم داریم اینجا؟
عظیمیه بالاشهره ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهر شهر قبلا توابع الان جز خود شهره که میشه پایین مایینا (sm120)
مخلصم داداش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر اگه میخوای بری کافه داریوش بگو با چی میخوای بری کمکت کنم
تو خراب من آلوده مشو ...... (sm81)
نقل قول:
اقا فکر نکنم مهرشهر پایین باشه چون اون بلوار غوغاست که...مخصوصا سمت باغ سیبنقل قول:
شما کجاشی...من کرج زیاد کار کردم
(sm59)
طرف ما مرگ هم تاوون داره
طرف ما همه پیادن یه عده سواره
(sm50)
پایین و بالا بودن رو به جهت جغرافیایی میگن معمولننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران هم بالا شهرش جاهای داغون داره ، از شرق و غرب هم میشه جاهای خیلی خوب پیدا کرد
الان تجریش یکی از معروفترین میدونای ایرانه یه غذا میخوای بیرون بخوری باس 100-150 بدی ولی افغانی خونس (sm70)
گوهردشت