گاهی اوقات شل بازی در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گاهی اوقات شل بازی در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm41)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا امشب شانس داریم ؟! (sm172)
الان رفتم بیرون دم مغازه یه چیزی بگیرم
سیدی فروشه پوستر پارو رو زده بود
همین طرح صفحه اول بود فقط Coming Soon روش نبود
دو تا وقت استراحت گرفت ولی یارو بد جور راست کرده بود(sm120)نقل قول:
دیشب تو سرویس ریده بودن ، اونا هم عالی سرویس زدن
دریافت ایران هم افتضاح بود
کواچ وقت استراحت گرفت ولی به نفع المان شد این یارو بدتر شارژ شدش(sm3)نقل قول:
حتما باس 3-0 بزنیم اونم با اختلاف 18 پوئن!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهههههههه تازه وقت استراحت هم گرفته؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کردم مثل چند بازی قبل مثل بز نگاه کرده!!!
این یارو شاید دوپینگی چیزی کرده!!
میرفتی شاید البوم اومده باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]