الی مشکلتو حل کنم چقد میدی !?؟! (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی مشکلتو حل کنم چقد میدی !?؟! (sm70)
فقط یجا نوشته بود چون اپ نمیکنیم اینجور میشه چون مادربوردا با 8.1 سازگاری ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فعال نیس هس که
این ویندوزای تخمی خو همینه دیگه شاید از اپدیت ناقص باشه این وینای کپی که درست و حسابی اپدیت نمیشه هیچ اگه هم بشه ممکن این چنان مشکلت تخمی رو به وجود بیاره خو سیتم ریستور بعضی مواقع جواب میده تا اینکه بره یه سری کارهای اضافی رو بکن یا reprair کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بدبختیه اویرا پاک کنی یک روز کامل مارو اسکل کرد
ویروس گرفته باشه غیر فعال می می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه طرف ویروس محدودت می کنه تا نتونی درستش کنی
احتمالا یه فایل سیستمیت پاک شده ، با سی دی ویندوز باید جابجاش کنی
اگه اینطوری باشه مشکل خاصی نداره، نهایت نهایتش دیگه تعویض ویندوزه، ولی سخت افزاری باشه دردسر داره
یه راهنمایی ..
باید بری تو msconfig ..
مشکل از اون بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا ویروس کجا بود من اخرین باری که سیستم ویروس گرفته اصن یادم نیسنقل قول:
این چیزا ربطی به سخت افزار نداره پاور به فاک بره بلای بزرگتری سرت میاد
نه سیستم بنده خدایی بود نمیدونستم اینقد چقر و بد بدنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم وین عوض کنم کاری نداره این 8.1 فرتی نصب میشه تو idmیه عالمه لینک دارم