هیچ کس با من نیست
مانده ام تا به چه اندیشه کنم
مانده ام در قفس تنهایی
در قفس می خوانم
چه غریبانه شبی است
شب تنهایی من . . .
...
بهترین چیز
رسیدن به نگاهی است
که از حادثه ی عشق تر است . . .(sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ کس با من نیست
مانده ام تا به چه اندیشه کنم
مانده ام در قفس تنهایی
در قفس می خوانم
چه غریبانه شبی است
شب تنهایی من . . .
...
بهترین چیز
رسیدن به نگاهی است
که از حادثه ی عشق تر است . . .(sm181)
(sm2)برسد به دست رسول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جعلیه ما اعتراض داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی می تونی یه لینک از سریال ER پیدا کنی واسم ؟؟؟
سایت تاینی نذاشته (sm172)
(sm120)حتمن باس رایگان باشه
اگه باشه چه بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاینی موویز 700 تا سریال داره ولی اینو نداره
اسم کاملش : ER : Emergency Room (sm120)
اپلودباز درس شد اینو تست کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اپدیت تجمعی باز اومد
پولیش
خسته نباشی قهرمان (sm27)نقل قول:
(sm120)چیه مفته میخوای از همین سرورا هس دیگه
نه همون پولیش خوبه ولی 5 تومن دلم نمیاد بدم (sm2)نقل قول:
ُریالش هم قدیمیه واسه همون پیدا نمیشه ! (sm172)
پیداش کردم (sm173)(sm118)
هرچند هیچی نمی تونه مثل house m.d باشه هیچی (sm81)
بالاخره خواننده هایی که فول آلبومشون رو دارم رسید به 550 (sm54)
15 فصله ولی فقط سه قسمتش زیرنویس داره (sm2)(sm30)
الی فول آلبوم سامی بیگی رو هم دارم (sm120)
ای مهربان تر از برگ در بوسه های باران ... (sm127)
(sm172)اشترم تا 4 صب بیدار بوده کی پاشه تگ بزنه مگر ممر معجزه کنه بر کیونش غلبه کنه زود بیاد
نوشته دو تا اهنگ دیگه ام برای سریال هست
ترکهای دیوانه و شهرزاد بزودی ..
بی کلام آیریلیق رو اجرا کرده با ارکستر سمفونی اکراین . بی نظریه تو نوازندگی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متولد بابل
پس چی بهت یاد دادن مردک هی میگی مشاورم مشاورم (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو مردک (sm120) حالا یه تاریخ شادمهر جابجا شد اینهمه سر و صدا راه انداختین (sm98)(sm120) اینهمه کامینگ سون و تاریخ ریلیز زدم کسی ندید (sm74) (sm120)نامردا (sm81)(sm120) کمبود دارم ازم حمایت کنین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا آهنگ بیژنم دیشب اومد تاریخم درست بود (sm2)
کاری نکن آهنگ شادمهر رو بگیرم آپ کنم (sm2) اونوقت یه بنده خدایی رو تو میدون میوه تره بار ِ لس آنجلس دار میزنن(sm2)(sm2)
(sm74)
(sm2)ریدم به این ورد پرس سینجول با کدوم عکس میذارن
الی رفتی اینهمه خرج کردی سیستم ارتقا دادی مثلاً نود 32 نصب میکنی ؟ (sm70)به نظرم لُخت بیای نت بهتره (sm120)کسپر و بیت دیفندر جواب میده ها از ما گفتن (sm120)
در ضمن بیگیر این نود رو کرک کن راحت میشی چیه هر روز دنبال یوزر پس (sm120)
جلوی قاضی ملق بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مگه اینا میان اشترم جدیدا صبا دیر میاد ممرم که (sm3)
در این زمینه تجربه ی دادا اسی بیشتره (sm120) ول کن این نود رو (sm120) ضعیفت ترین آنتی ویروس جهان بدون شکنقل قول:
حداقل بیگیر کرک کن اگه بلد نیستی یادت بدم (sm70) مثلاً اسی و الی گفتنا مثه النگ و دولنگ (sm2)
الی الی
اسی و الی
اسی و الی بازی میکنن خیلی قشنگ
(sm2)
پس از سالها انتظار ...
سری جدید النگ و دولنگ با بازی اسی و الی >> بزودی ... (sm2)
من خرییدم روزنامه رو اینترنتی 500 تومن ..(sm3)نقل قول:
1000 تومن بود یه سایت میده 500 تونپمن ..
(sm2) اول صبحی ببینا هی خنده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریدی که چی بشه شاسکولینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وفتی آقای خاص محسور میکند .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معما حل شد ..
جان اسنو زنده است ..
نقل قول:
16 صفه دارم میخونم ..