نوکیا نه ولی شرکت دیزنی شاید برا عصر یخبندان جدیده صدامو بخوان اینجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوکیا نه ولی شرکت دیزنی شاید برا عصر یخبندان جدیده صدامو بخوان اینجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ناگفته نماند کیون هم از اوجب واجبات میباشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا واسه کاراکتر سید لازمت دارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه پیشنهادی خودم بود ولی میگن صدات کلفته بیا رو ماموته بخون گفتم به شرطی که برا ماموت دخیه لانا رو برام بیارن (sm2)نقل قول:
جادار گرم نرم مطمئن(sm2)نقل قول:
من شنیدم میخوان " رنگو 2 " رو بسازن , اونم گزینه خوبیه البته با توجه به فرمایشات دوستمون فکر کنم بهترین گزینه نقش علی سنتوری باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سایت خوب برای یوزر نیم و پسورد نود 32 اگه سراغ دارین بگین(sm50)
من که سراغ ندارم ! ولی یه رفیق دارم اونم سراغ نداره (sm2)نقل قول: