نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه رفتنش مثل رفتن من پيش صابر باشه كه مشكلي براش پيش نيومده (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه رفتنش مثل رفتن من پيش صابر باشه كه مشكلي براش پيش نيومده (sm30)
خارج زندگی کردن واقعا سخته مخصوصا غم غربت بگیرتت داغونت میکنه
حتی من یبار رفتم اردبیل از هرکی به فارسی آدرس پرسیدم به ترکی بهم آدرس میداد
(sm2) با خونواده بودی و نتونستین همدیگه رو ببینین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای ِ روز مادر، پیشنهاد کادو زمینشور و تی و قابلمه و نایسردایسر و ماشین ظرفشویی دادن. روز مادره یا روز کلفت؟
نقل قول:
نه بابا روم نشد خودمو معرفي كنم (sm54)
یعنی تو دیدیش و صابر هم دیدت ولی خودتو معرفی نکردی و صابر نفهمید تویی؟!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن منو از کجا می دونی (sm81)نقل قول:
من دقت کردم موقع پول شمردن اعداد رو فقط تا بیست درست تلفظ میکنن بقیهش میشه بسشتچسشچسشسش تا آخر.
(sm2)نقل قول:
به خودت نگیر اشتباهی دستش خورده (sm2)
بعد من بهش میگم نامرد بهم حق بدین (sm70)نقل قول:
بنظرتون همین کار مینا جزو گناهان حساب میشه؟
شیطونه میگه زنگ بزنم برنامه زلال احکام بپرسما (sm2)
این پسرایی که موقع رد شدن از چراغ قرمز دستتو محکم میگیرن بعد سریع ول میکنن،سالی یه بارم نمیگن دوستتون دارن...اینا خدای تجربیاتن!