فکر میکنی رتبت چند میشه؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر میکنی رتبت چند میشه؟؟؟؟
چه دانشگاهی هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضی هستی از رشتت؟
بستگی داره راضی بودن رو تو چی خلاصه کنی ! اگه از نظر کاری بگی فعلا نه! ولی اگه از نظر علمی بگی آره!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آزاد میخونم تهران و از دانشگاه نیز راضی ام
گند زدم (sm98) درست و حسابینقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تحلیل و طراحی برای استحکام وسایل بازی در شهر بازی ها هم یکی از کارهاش ه ! کابردش زیاده الان آخر شبه مخم هنگه
خوب خودت به نظرت الان بازار کار چه رشته ای خوبه؟نقل قول:
بگو تو ایران کارش چیه (sm98)نقل قول:
نمیدونم آزاد تهران چرا اینقدر محبوبه
توی مهندسی ها بازار کار هیچکدوم خوب نیست!! ولی به نظر من(البته نظر شخصی من) مکانیک و صنایع چون کاربرد زیادی دارن نسبت به بقیه مهندسی ها بازار بهتری دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزاد های تهران محبوبن چون دست کمی از خیلی دولتی ها ندارن!(اینو شوخی نمیکنم ها!) خیلی ها دولتی شهرستان رو نمیرن! ولی آزاد تهران میرن! نمونه اش خود من!! و بسیاری از هم دوره ای هامنقل قول:
میگم ارزشش رو داره بری یک شهر دیگه؟نقل قول: