پروکسی چیزی فعالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفرش بزن
منم اسنطوری شد رفرش زدم درست شد
نمایش نسخه قابل چاپ
پروکسی چیزی فعالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفرش بزن
منم اسنطوری شد رفرش زدم درست شد
(sm54)
سایت چیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوش هس ..
تو یه گوشی 900 تومنی Cpu 8 هسته ای ..
رم 2 گیگ ..
حافظه 32 گیگ ..
فول اج دی
5.5 اینچ
دوربین 13 و جلو 5 ..
به من نشون بده ..
(sm79)(sm79)(sm79)(sm79)
به جان خودم هر کدومتون این چیزایی که من میدونم و بدونید دیگه عمرا هواوی بخرید بدبختی اینه که نمیتونم همشو بگم فقط هواوی نخرید ارزش نداره هیچی
(sm135)
بدم میاد از آدمایی که هیچی نمیدونن و فک میکنن همه چی رو از برن ..
اول مهر این قدر مسرت بخش ایا ؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دونستن با از بر بودن فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادرررررررررررررررر میگم داری ظاهرو میبینی باز مشخصات میده خب میدونی تو اون لامصب چیه که میدن 900 تومن اگه میدونستی 500 تومنم میدادن نمیخریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]