از همینا که نوید گفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از همینا که نوید گفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم گرفته توی بیمارستان, خدا کنه زود تر مرخص بشم (sm172)
به خاط پرستار هم که شده تحمل کن
دیگه هیچ میلی به هیچکس ندارم , پرستار منشی , هیچ کس , حالم از این کار را دیگه بهم میخوره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شكر باز مشغولي با پرستارا دردُ كمتر حس ميكني(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجي بيخود نيست بهت ميگن شيخ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اميد خدا يكم حوصله كن بگو كتاب برات بيارن مشغول شي ، حل جدولم خوبه سرتو گرم ميكنه (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن این دفعه با خودتو نوید قرار میزارم ، ما رو ببری از اون صبونه ها بخوریم ، خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه نامرد بازی در نیاری ما رو سر قرار نکاری خوبه (sm2)
نه تو اینطوری حالیت نمیشه ، دراز بکش تا حالیت کنم با هر چیزی شوخو نکنی (sm70)نقل قول:
بزار مارو بسوزونن جهنم تو همین دنیاس ! (sm50)
نقل قول:
عزيزم مطمئني كف پاتو عمل كردن؟ ديدت به دنيا عوض شده هااااااا(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من از اين شوخيا نكنين من قلبم ضعيفه هاااااااااا (sm2)
چی بگم والا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]